tolong epol kumpul duit~

25 Ogos 2010

Nervous~

Nape la epol nie cepat nervous bile dgr exam dah nak start!!! epol sendiri pon pening gak cari cara nak selesaikan this problem...benda yg paling kelakar dan so scary dalam hidup epol ialah ketika SPM dan time tu paper BM. Yg penting epol bleh pulak landing ke lantai (pengsan) sebab terkejut masa dah nak habis time jawab paper tu...

mcm nie la epol pose time pengsan kat dalam dewan exam

So sampai skrng ingatan tu masih segar bugar dalam memori epol. Even epol dpt extra time selama 30 minit, epol tetap tak berapa nak skor paper BM on that time but alhamdulillah tragedi tu telah mematangkan epol untuk terus sukses dalam hidup skrng nie....

2 ulasan:

sYaza berkata...

epol!!Seyes ke epol pengsan..x penah story pon ek..ahahhaa..lawak la..

mOhd SaiFuLruLLah berkata...

serius okey...
nie perkara yg memalukn dalam hidup epol~