tolong epol kumpul duit~

31 Ogos 2010

Geram tapi happy…

haaa...geraaammmm!!!! mcm nier la epol time geram sangat kat budak tu....


Owh geram sangat2 hari nie kat sorg budak nie…last week janji lain tp this week janji lain pulak. Alkisah la last week ktorg plan nak bukak pose sesame di Steamboat & Grilled di Mount Austin. So die ckp kita akan pegi berlima jer (sebuah kete n semua lelaki) pd 30hb/08 nie…tup2 hari yg ditunggu tu menjelang la. Dengan perasaan tak bersalah dan segan silu dier call epol lebih kurang pukul 6 ptg mcm tu n cakap “epol, ktorg naik sebuah kete 5 org laki2 n epol naik dgn pompuan ek”….motif sangat2 nak reject2 epol kannn…..dier ingat epol nie pompuan la sebab epol nie jenis banyak mulut kannn….motif!!! epol apa lagi naik angin la dgn budak tu n terus call sorg kwn baik nie (Datin) n pegi jer dgn datin kat sana. Motif kannn…nasib baik la epol nie jenis cepat okey kan so sampai jer kat tempat sana dier mintak maaf la dgn epol. But b4 epol maafkan die, sempat la epol kluarkan kata2 hikmat epol….sori ek xbole nak share2 sebab lucah sangat….hehehe. Then epol pon maafkan la dier tp epol warn la kat die supaya lain kali jgn buat lagi especially pd org lain. Pada epol ko nak buat mcm tu okey fine masih boleh tp kat org lain ko jgn nak buat pulak ek.

Tu yg geram2 and now yg happy lak.
Disebalik rase geram yg sangat2, ada juga rasa happy but of course la dgn datin.

mcm nie la epol time happy2 tu...sampai ke telinga k epol senyum~~~mampu

Datin nie mmg seorg yg memahami apa yg org lain rase. Dier tahu epol tgh geram2 so lepas jer makan stemboat, datin bawak epol shopping2 di JJ Tebrau and karaoke….best sangat2, datin sangat baik….

2 ulasan:

sYaza berkata...

cian epol kne buli..hehehe.,..bersabar lah..hahhahah

mOhd SaiFuLruLLah berkata...

kan....kesian epol....dier jahat x3