tolong epol kumpul duit~

02 September 2010

pukul 6 nanti balik kmpung

Tak sabar rasanya nak balik kampung hari nie, 2hb september 2010 pada pukul 6 ptg dgn menaiki bas UTM. Yela org lain bole jer balik kadang2 gak tp epol nie dah 3 bulan tak bali rumah...rindu sangat2 dgn mak ayah, family n anak2 sedare epol. Bagi epol raye tahun nie adalah yg paling dinanti2kan dan paling seronok pabila ayah epol baru jer kluar hospital, rumah baru dan yg penting tahun nie adalah tahun penyatuan kpd kami semua (reunion) utk bdk2 sekolah kebangsaan sri suria (2) setelah 10 tahun tidak bertemu. Epol pon takut gak nak attend majlis tu sebab epol dah tak hensem...gemuk dan tak menarik mcm sekolah rendah dulu2. Tp xper kan tu semua tak kan jd masalah buat epol sebab nyerrr "makin kita gemuk makin kita nie comelkan"...tu satu hal...yg nie pulak, apa la pakaian yg epol nak pakai time majlis tu ek???Apapun yg penting, pada raya kelima (majlis tu) nanti epol harapkan epol akan menjadi org yg paling ceria disisi kawan2 epol....selamat hari raya semua & maaf zahir dan batin.

2 ulasan:

dila~noor berkata...

ehem2..raya kt rumah baru.pheewwitt!

mOhd SaiFuLruLLah berkata...

ala akak...biasa2 jer la. mak epol juz tambah ckit2 jer...hehehe